kitcellulitelight

Anticellulite light set za 8-10 tretmana

PDFIspis
Ocjena: Nije još ocjenjeno
Cijena
Cijena s PDV-om: 1.062,50 kn
Cijena: 850,00 kn
Popust: -212,50 kn
PDV: 170,00 kn
Šifra : 40000878

Cellulite light set je tretman za intenzivnu borbu protiv celulita i masnih naslaga. Posebno namjenjena za trbuh i bokove.

Proizvođač:Muster-Dikson

Anti celutni kompet za 8-10 tretmana 

Cellulite light set posebno je smišljen za cjelovit anti-celulitni tretman i tretman za smanjenje masnih naslaga na tijelu kako za individualnu uporabu u vlastitom stanu, tako i za uporabu u kozmetičkom salonu. Set je program za njegu tijela sa 8 do 10 cjelovitih tretmana.

Set sadrži slijedeće proizvode:
45C – ULJE ZA MASAŽU (250 ML) – protiv celulita i masnih naslaga - sadrži fosfatidilholin, ekstrakt ginsenga, esencijalno ulje smreke i mente
46C – ANTI –CELULITNA KREMA (220 ML) – sadrži kofein, ekstrakt zmajeve krvi i guarane te ekstrakt ginsenga
47C - GEL KREMA PROTIV MASNIH NASLAGA NA TRBUHU I BOKOVIMA (220 ml) - sadrži pospatidilcolin, ekstrakt ginsenga, esencijalno ulje smreke i mente
48C - INTENSIVNI SERUM (100 ml) – protiv celulita i masnih naslaga - sadrži fosfatidilkoin, glycyrrhetinic kiselinu, kofein, escinom i ekstrakt biljke gotu kola
 
Način uporabe:
prije provođenja cellulite light tretmana preporuća se napraviti piling tijela. Možete upotrijebiti prozivod 43 C - SLANI PILING S ESENCIJALNIM ULJEM NARANČE da bi pripremili kožu na intenzivno djelovanje aktivnih sastojaka Cellulitlight kompletu (proizvod se ne nalazi u kopletu)
Nakon pilinga tijela primjenite: - 48C - INTENSIVNI SERUM - Intenzivno djelovanje Gel-Seruma, zahvaljujući snažnoj koncentraciji njegovih aktivnih sastojaka, značajno povećava lipolitički i drenažni učinak čak i kod osobama koje pate od celulita trećeg i četvrtog stupnja. Nanesite proizvod na određena područja pod celulitom, laganom masažom ga raširite, razmažite dok se potpuno ne apsorbira,
potpom nanesite:  - 46C - KREMA PROTIV CELULITA - Celulitna krema s lipolitskim i protuupalnim svojstvima, pomaže smanjiti debljinu narančine kore, izbočenja i masnog tkiva, s jakim tonirajučim i drenažnim djelovanjem. Nanesite veću količinu proizvoda na područja koja pate od celulita sve do potpune apsorpcije proizvoda, masirajte željenom tehnikom. Koža odmah izgleda svjetlija, svilenkastija i čvršća.
zatim nastavite sa: 47C - GEL KREMA PROTIV MASNIH NASLAGA NA TRBUHU I BOKOVIMA, Nakon anticelulitnog tretmana, potrebno je primijeniti i specifičan tretman za smanjenje masnih naslaga, samo na područjima koja imaju te nedostatke. Gel krema djelovanjem svojih aktivnih sastojaka suzbija formiranje masnih naslaga i pomaže u smanjenju masnih stanica te daje učinak mršavljenja. Nanesite veću količinu proizvoda na područja pod masnim naslagama i masirajte koristeći željenu tehniku masaže dok se proizvod potpuno ne apsorbira.
47c gel krema je također idealna za muške klijente s masnim naslagama na trbuhu i kukovima.
Tretman završite sa: 45C - ULJEM ZA MASAŽU, Intenzivno ulje za masažu s biljnim ekstraktima sa svojstima omekšavanja, vraćanja elastičnosti i hranjivim svojstvima sadrži aktivne sastojke za lipolitički i drenažni učinak, produžuje redukcijsko djelovanje i djelovanje toniranja kože, te pomaže u borbi protiv nepravilnosti uzrokovanih celulitom.
Nanesite proizvod po cijelom tijelu i masirajte željenom tehnikom sve dok se proizvod u potpunosti apsorbira.

 

 
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.