search cart
dkdiksoplexmacrokit-2

DIKSOPLEX MACRO KOMPLET

PDFIspis
Ocjena: Nije još ocjenjeno
Cijena
Cijena s PDV-om: 1.075,00 kn
Cijena: 950,00 kn
Popust: -125,00 kn
PDV: 190,00 kn
Šifra : 24005231

DIKSOPLEX MACRO KOMPLET

Za ovaj proizvod je besplatna dostava

Proizvođač:Dikson

DIKSOPLEX DEFENSIVE

NOVA „DEFENSIVE“ TEHNOLOGIJA ZA POBOLJŠAVANJE INTEGRITETA I ZDRAVLJA KOSE. TRI PROIZVODA TRI FAZE JEDAN SINERGIJSKI UČINAK ZA ZAŠTITU I OČUVANJE ZDRAVLJA KOSE TIJEKOM TEHNIČKIH TRETMANA I KOD SAMOSTALNOG KORIŠTENJA.
 
DIKSOPLEX™ DEFENSIVE kombinira učinkovitost inovativne tehnologije i djelotvornih formula sa svojom jednostavnošću uporabe. Nekoliko jednostavnih koraka jamči najbolju i najučinkovitiju zaštitu kose tijekom tehničkih tretmana, bez promjene tradicionalnih primjena i bez utjecaja na njihovo trajanje i rezultate.
 

1. SHIELD Pomiješan s tehničkim proizvodima, štiti integritet unutarstanične strukture kose i ojačava ju povećavanjem njezine elastičnosti.
 2. SHIELD MAGNIFIER Tekući serum, upotpunjuje zaštitno i ojačavajuće djelovanje proizvoda DiksoPlex™ Defensive 1. Shield ponovnim uspostavljanjem optimalnih uvjeta hidratacije i njege.
3. FOLLOW UP Kućni tretman, jednom svaka dva tjedna, pomaže održati optimalne uvjete hidratacije i njege kose, te poboljšava njezinu svjetlinu i mekoću.
 
NE SADRŽI PARABENE I SULFATE.

 
M A K R O KOMPLET 3x500 ml   cca 75 tretmana  
1 X BOČICA DIKSOPLEX™ DEFENSIVE 1. SHIELD
2 X BOČICE DIKSOPLEX™ DEFENSIVE 2. SHIELD MAGNIFIER

KOME PREPORUČITI PROIZVOD DIKSOPLEX™ DEFENSIVE? Svim klijentima kojima su potrebni tehnički tretmani u kozmetičkom salonu i onima koji imaju oštećenu kosu zbog ponavljanih tehničkih tretmana.
 
MIJENJAJU LI SE METODE PRIMJENE PRILIKOM UPORABE PROIZVODA DIKSOPLEX™ DEFENSIVE? Proizvod DIKSOPLEX™DEFENSIVE ni na koji način ne mijenja uobičajene metode primjene tehničkih postupaka, čak ni njihove faze primjene ili njihovo trajanje, a jamči zaštitu strukture kose za vrijeme tretmana.
 
KAKO POMIJEŠATI PROIZVOD DIKSOPLEX™ DEFENSIVE 1. SHIELD S BOJOM ZA KOSU U SLUČAJEVIMA KAD OMJER MIJEŠANJA S RAZVIJAČEM BOJA NIJE 1 : 1 (KAO ŠTO PIŠE U UPUTAMA)? Pri omjeru miješanja boje za kosu 1 : 1 ili 1 : 1,5, razrjeđivanje pomoću proizvoda DIKSOPLEX™ DEFENSIVE 1.SHIELD se ne mijenja; još uvijek je 2 ml proizvoda na svakih 20 ml boje za kosu. Postupak razrjeđivanja se mijenja kad je omjer miješanja s razvijačem boja podešen za izradu boje za kosu za jako posvjetljivanje: u tom slučaju, koristi se 4 ml proizvoda DIKSOPLEX™ DEFENSIVE 1.SHIELD na svakih 25 g proizvoda Super Bleaching Colouring Cream.
 
 JE LI MOGUĆE POMOĆU DIKSOPLEX™ DEFENSIVE PROIZVODA ODRADITI DVA TEHNIČKA POSTUPKA U ISTOM DANU? Moguće je, ukoliko to dopušta struktura kose.
 
 UMANJUJE LI SE JAČINA POSVJETLJIVAČA AKO SE KORISTI U MJEŠAVINI S PROIZVODOM DIKSOPLEX™ DEFENSIVE? Ne, jačina posvjetljivanja se ne mijenja. Međutim, od iznimne je važnosti držati se preporučenih doza pri miješanju.
 
MOŽE LI SE PROIZVOD DIKSOPLEX™ DEFENSIVE KORISTITI NA KOSI KOJA JE RANIJE BILA KEMIJSKI TRETIRANA? Apsolutno da, moguće je koristiti proizvode iz linije DIKSOPLEX™ DEFENSIVE na kosi koja je bila bojena, posvijetljena, izravnana ili trajno oblikovana, čak i ako se struktura kose ne izgleda kao da je tretirana.
 
 NAKON ŠTO SE NANESE PROIZVOD DIKSOPLEX™ DEFENSIVE 2.SHIELD MAGNIFIER, NA ŠTO SE ODNOSI „POTREBNA KOLIČINA“ NAZNAČENA U UPUTAMA? Proizvod DIKSOPLEX™ DEFENSIVE 1.SHIELD mora se miješati u određenom omjeru kao što je navedeno u uputama za svaki tehnički postupak, dok količina proizvoda DIKSOPLEX™ DEFENSIVE 1.SHIELD MAGNIFIER ovisi o dužini kose i njezinoj poroznosti. Slijedom navedenog, omjer doze može se odrediti kao da se koristi maska ili regenerator.
 
 JE LI MOGUĆE KORISTITI PROIZVOD DIKSOPLEX™ DEFENSIVE NA EKSTENZIJAMA? Apsolutno da. Načini korištenja identični su i za prirodnu kosu i za ekstenzije.
 
 KOJE SU KONTRAINDIKACIJE KOD IZLAGANJA PROIZVODA DIKSOPLEX™ DEFENSIVE IZVORIMA TOPLINE? Nema kontraindikacija. Međutim, preporučljivo je ne izlagati kosu vlažnoj toplini čija je temperatura viša od 40 / 45° C za vrijeme tretmana proizvodom DIKSOPLEX™ DEFENSIVE. Prema tome, preporučuje se češća kontrola za vrijeme trajanje tretmana s obzirom na to da toplina ubrzava vrijeme djelovanja boje za kosu i posvjetljivača.
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Pretraga

Obriši sve

O nama

LOLITA D.O.O. OSIJEK – više od 25 godina s Vama
Uvoznik i distributer proizvoda tvrtke Muster&Dikson, Italija
Lolita d.o.o. osnovana je 1992. godine u Osijeku i već 25 godina uspješno surađuje s profesionalcima iz područja ljepote.
Svojim poslovnim partnerima pružamo potpunu uslugu od distribucije i prodaje proizvoda do savjetovanja našeg stručnog i educiranog tima o istim.

Već 15 godina smo pouzdani suradnik u uvozu i distribuciji proizvoda renomiranog proizvođača profesionalnih kozmetičkih proizvoda tvrtke Muster-Dikson S.p.A iz Milana.Kontakt

 Tel.:+385 (0)31 358 669

 Fax:+385 (0)31 358 669

Prijavite se ukoliko želite primati novosti.

Plaćanje / dostava

Besplatna dostava iznad 350kn

100% sigurnost

Plaćanje pouzećem

Uskoro plaćanje karticama

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page