search cart
10inone-700x700_2

10 u 1; jedan proizvod 10 tretmana

PDFIspis
Ocjena: Nije još ocjenjeno
Cijena
Cijena s PDV-om: 106,25 kn
Cijena: 82,00 kn
Popust: -24,25 kn
PDV: 16,40 kn
Šifra : 28107100E

150 ml

Namjena

Proizvođač:Dikson

10ne predstavlja jedan proizvod za 10 tretmana kose a namjenjen je za zdravlje kose, te sa ovim proizvodom koji sadrži keratin, arganovo ulje, protektije za vezanje slobodnih radikala postižu se tretmani kose sa izvanrednim rezultatima. Sa ovim proizvodom (10 u 1)   omogućuju se slijedeći tretmani:

1. tretman protiv starenja kose, 2. zaštita od UVA i UVB zračenja, 3. zaštita kose od sušila i pegle prilikom uporabe istih, 4. brže raščešljavanje i dugotrajniju frizuru,    5. antistatičko djelovanje, 6. hidratacija i obnova oštećene i bojane kose, 7. zadivljujući (visok) sjaj kose, 8. meka i svienkasta kosa, 9. obnova oštećenih i ispucalih vrhova kose, 10. kosa je zdavija, ljepša - puna života.

UPORABA: nanijeti na opranu i ručnikom posušenu kosu. Kod srednje dugačke kose 3 puta raspršite i nastavite sa suzšenjem. Za vanjsku uporabu. 
  Dikson syst.1One 150 ml. (10 u 1) krema u spreju za  prof. uporabu koja je namijenjena za poboljšanje zdravlja kose, te sa jednim proizvodom u kojem je sadržan keratin, arganovo ulje, protektije za vezanje slobodnih radikala, postižu se trenutni i izvanredni rezultati. Sa ovim proizvodom (10 u 1) omogućuje se: 1. tretman protiv starenja kose; 2. zaštita od UVA i UVB zračenja; 3. zaštita kose od sušila i pegli za kosu; 4.brže raščešljavanje i dugotrajniju frizuru; 5. antistatičko djelovanje;  6. hidratacija i obnova za bojanu i oštećenu kosu; 7. zadivljujući (visok) sjaj kose; 8. meka i svilenkasta kose; 9. obnova oštećenih vrhova kose; 10. kosa zdravija i ljepša – puna života. UPORABA: Nanijeti na opranu i ručnikom posušenu kosu. Raspršivati na srednje dugačku kosu 3 puta te nastaviti sa sušenjem. Za vanjsku uporabu.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Pretraga

Obriši sve

O nama

LOLITA D.O.O. OSIJEK – više od 25 godina s Vama
Uvoznik i distributer proizvoda tvrtke Muster&Dikson, Italija
Lolita d.o.o. osnovana je 1992. godine u Osijeku i već 25 godina uspješno surađuje s profesionalcima iz područja ljepote.
Svojim poslovnim partnerima pružamo potpunu uslugu od distribucije i prodaje proizvoda do savjetovanja našeg stručnog i educiranog tima o istim.

Već 15 godina smo pouzdani suradnik u uvozu i distribuciji proizvoda renomiranog proizvođača profesionalnih kozmetičkih proizvoda tvrtke Muster-Dikson S.p.A iz Milana.Kontakt

 Tel.:+385 (0)31 358 669

 Fax:+385 (0)31 358 669

Prijavite se ukoliko želite primati novosti.

Plaćanje / dostava

Besplatna dostava iznad 350kn

100% sigurnost

Plaćanje pouzećem

Uskoro plaćanje karticama

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page