search cart
cold-pepeljaste

Dikson color Pepeljasto hladne nijanse

PDFIspis
Cijena
Cijena s PDV-om: 50,00 kn
Cijena: 45,00 kn
Popust: -5,00 kn
PDV: 9,00 kn
Šifra :

120 ml

Boja za kosu

Proizvođač:Dikson

Kontinuitet i obnavljanje načela su koja stoje iza nove generacije Dikson color boja za kosu u mirisnoj kremi pakirane u tubi od 120 ml. nastavljaju tradiciju brenda više od 50 godina učinokovitog prekrivanja sijedih vlasi kose uz zajamčenu dugotrajnost boje.

Nova formula Dikson boja za kosu, moderno dizajnirana uz tradicionalne aktivne sastojke sljeza, proteina svile i kamilice, sadržava i nove aktivne sastojke matične stanice biljaka, hijaluronsku kiselinu i ulje konoplje, koje poboljšavaju zdravlje kose uz 100% ispunjavanje želja klijenata za regeneracijom, hidratacijom, mekoćom, glatkoćom, sjajem i zaštitom kose. Nova linija Dikson boja za kosu NE SADRŽAVA: parabene, SLES, silikone niti neke druge zabranjene sastojke, te ova linija profesionalnih boja za kosu obogaćuje našu paletu, pružajući klijentima nove mogućnosti za usklađivanje BOJE KOSE s TONOM KOŽE i OČIJU, sve u cilju ispunjenja vaših želja.

Uz klasičnu liniju tonova dikson color predstavljamo i nove HLADNE nijanse, kako bismo mogli 100% ispuniti želje klijenata u eksperimentiranju sa drugačijim opcijama bojenja kose. Ovdje predstavljamo 14 hladnih Dikson tonova podijeljenih u 2 serije Prirodno hladna (natural cold – NF) i Pepeljasto hladna (Cold ASH - CC)

Miješenje boja:

Zajedno se izmješa u posudi 60 ml boje i 60 ml. hidrogena od 6% ili 9%, nanesete na kosu i ostavite 30 min. da djeluje, a zatim isperite. Ove dvije linije: prirodno hladna i pepeljasto hladna moraju se koristi u ovom omjeru miješenja.

Molimo prijavi se za osvrt.

Pretraga

Obriši sve

O nama

LOLITA D.O.O. OSIJEK – više od 25 godina s Vama
Uvoznik i distributer proizvoda tvrtke Muster&Dikson, Italija
Lolita d.o.o. osnovana je 1992. godine u Osijeku i već 25 godina uspješno surađuje s profesionalcima iz područja ljepote.
Svojim poslovnim partnerima pružamo potpunu uslugu od distribucije i prodaje proizvoda do savjetovanja našeg stručnog i educiranog tima o istim.

Već 15 godina smo pouzdani suradnik u uvozu i distribuciji proizvoda renomiranog proizvođača profesionalnih kozmetičkih proizvoda tvrtke Muster-Dikson S.p.A iz Milana.Kontakt

 Tel.:+385 (0)31 358 669

 Fax:+385 (0)31 358 669

Prijavite se ukoliko želite primati novosti.

Plaćanje / dostava

Besplatna dostava iznad 350kn

100% sigurnost

Plaćanje pouzećem

Uskoro plaćanje karticama

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page