Dikson illaminaction tretman za dugotrajan sjaj i mekoću kose – home set

29,00  ~ 218,50 kn

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

PRVI SUSTAV LAMINIRANJA KOSE S BIO PEPTIDIMA I TERMOAKTIVNOM TEHNOLOGIJOM

DIKSON ILLAMIN ACTION/ LAMINACIJA  video prezentacija    https://muster-dikson.com/en/sites/illaminaction/laminazione

Za sve tipove kose , bilo da je prirodna, obojena, kemijski tretirana, izbijeljena, ravna ili kovrčava.

TERMO AKTIVNO BIOPEPTIDNA TEHNOLOGIJA

Laminacija kose je proces kojim kosa dobiva strukturu i tijelo te izniman sjaj s efektom ogledala.

Illaminaction je laminacija kose s Thermo Active Biopeptide tehnologijom. Thermo Active tehnologija koja se temelji na bio peptidima (tvari sastavljene od dvije ili više aminokiselina koje, kada se kombiniraju, stvaraju proteine) i fluidizirajućim uljima aktivira se toplinom i fiksira “lamelarnu” prevlaku na kutikularnoj razini koja kosu čini elastičnom i kompaktnom.. Sinergija s hijaluronskom kiselinom omogućuje vam da kosu održite hidratiziranom tijekom cijelog procesa laminiranja.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Što je laminacija?

Laminacija kose je proces kojim kosa dobiva strukturu i tijelo te izniman sjaj s efektom ogledala.

 Je li laminacija isto što i obnova?

Restrukturiranje donosi materije i proteinske tvari koje ispunjavaju kosu, obnavljajući tijelo oštećene i lomljive kose. Uglavnom se bavi toniranjem kose uz doprinos proteina koji zaoštravaju strukturu. Laminacija djeluje na svim razinama kose, posebno na vanjskoj strani stabljike: Ispod ljuskica, s naslagama proteina koji kosu čine toniranom i punom;Iznad ljuskica, zatvarajući naslage proteina i stvarajući lamelarni film koji se toplinskim djelovanjem pretvara u “ogledalo”

 Koliko dugo traje učinak ilaminacije?

Illaminaction laminacija koju u salonu izvodi profesionalni frizer može trajati do 6 tjedana, koristeći kod kuće proizvode posebno dizajnirane za održavanje rezultata dva puta tjedno. Illaminaction nudi kućni komplet po mjeri za održavanje doma.

Što je Thermo Active Bio Peptide Technology?

Termoaktivna tehnologija koja se temelji na biopeptidima (supstancama koje čine dvije ili više aminokiselina koje spojene zajedno stvaraju proteine) i fluidizirajućim uljima aktivira se toplinom i fiksira “lamelarnu” prevlaku na kutikularnoj razini, što kosu čini elastičnom, kompaktan i svijetao s efektom folije koja reflektira svjetlost.

Može li se Illaminaction Lamination izvesti na svim tipovima kose?

Da, Illaminaction Lamination može se izvesti na svim tipovima kose, prirodnoj, obojenoj, kemijski tretiranoj, izbijeljenoj, ispravljenoj i s trajnom.

Može li se Illaminaction Lamination obaviti na dan bojanja?

Da, Illaminaction Lamination može se obaviti na dan usluge bojanja kako bi se poboljšalo sjaj bojanja.

Upotreba: nakon nanošenja boje, temeljito isperite i počnite s laminacijom od 1. koraka.

Može li se Illaminaction Lamination obaviti na dan izbjeljivanja?

Da, Illaminaction Lamination se može izvesti na dan usluge izbjeljivanja kako bi se posvijetlila plava boja.

Upotreba: nakon nanošenja izbjeljivača, temeljito isperite i počnite s laminacijom od 1. koraka.

 

UPOTREBA KOD KUĆE ZA DUGOTRAJNIJI UČINAK

PRVI KORAK

Polarizirajući šampon za laminaciju pH 5,5

Opis: Pažljivo i delikatno čisti, zahvaljujući svom posebnom kationskom djelovanju koje hvata i uklanja naslage, ostatke i sve tvari koje guše, prljaju i otupljuju kosu. Pripremni šampon namijenjen pripremi kose za primanje tvari tretmana laminiranja.

Upotreba: Nanijeti na mokru kosu i masirati dugo vremena. Isperite i ponovite nanošenje. Djelomično osušite kosu prije nego prijeđete na sljedeći korak.

Format: 300ml

 

DRUGI KORAK

Koncentrat krema za laminaciju  pH 2,5

Opis: Koncentrirana termoaktivna krema s dvostrukim učvršćujućim i laminirajućim djelovanjem. Obogaćena biopeptidima visoke molekularne težine, prenijeta fluidizirajućim djelovanjem kokosovog ulja, hrani, omekšava i osigurava strukturu proteina u kosi. Njegov posebni kiseli pH trenutačno zatvara ljuskice kako bi se koncentrirao učinak njege i regeneracije, stvarajući zaštitni vanjski sloj. Posebna Thermoactive tehnologija, pojačana hijaluronskom kiselinom i vitaminom E, učvršćuje tretman laminiranja preko ljuskica s ujednačenim i briljantnim “lamelarnim” učinkom.

Upotreba: Nakon Primera, kistom nanesite odgovarajuću količinu koncentrata za laminiranje pramen po pramen. Nježno umasirajte ljuskice kako biste upili proizvod i počešljajte češljem sa širokim zupcima kako biste pospješili djelovanje brtvljenja kiselog pH. Stavite kapu i stavite ispod izvora topline 10 minuta. Nastavite s ispiranjem.

Format: 300ml

 

TREĆI KORAK

Ilamination fluid  za laminiranje pH 3,5

Opis: Fluidna termoaktivna krema koja dovršava laminiranje tijekom feniranja sušilom za kosu , za elastičnu, kompaktnu i meku kosu. Štiti od topline, fiksira lamelarnu prevlaku na kutikulu za “zrcalni” učinak osvjetljavanja koje kosu čini zdravom, vitalnom i punom refleksije svjetlosti.

Upotreba: ravnomjerno raspršite po dužini i vrhovima i osušite sušilom za kosu. Prijeđite peglom za još sjajniji učinak.

Format: 200ml

 

ČETVRTI KORAK

Final Touch Sprej s efektom ogledala s UV filtromOpis: Laminirajući lagani sublimator koji pojačava i oživljava sjaj kose, s efektom blistavosti. Posebne iluminirajuće mikro čestice naglašavaju sjaj kose s efektom svjetla, koji ne otežava kosu

Upotreba: Raspršite na suhu kosu kako biste dovršili proces laminiranja i dali dodatni faktor sjaja. Nanesite nekoliko puta dnevno kako biste poboljšali Mirror Effect kose.

Format: 80ml