Organic Shop leave in regenerator za kosu – lopoč i amarant 75 ml

3,35 

6 na zalihi

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

Opis

Organic Shop leave-in regenerator za kosu od lopoča i amaranta je posebno formuliran proizvod koji pruža dodatnu njegu i zaštitu vašoj kosi tijekom dana. Ova lagana formula s ekstraktima lopoča i amaranta omogućuje jednostavno oblikovanje kose, dajući joj mekoću, sjaj i vitalnost.

Ekstrakt lopoča ima hidratantna svojstva koja pomažu u očuvanju vlage u kosi, čineći je glatkom i podatnom. Amarant je bogat hranjivim tvarima poput proteina i vitamina E koji jačaju kosu i štite je od oštećenja.

Kako se koristi:

  1. Nakon pranja kose, nježno iscijedite višak vode iz kose.
  2. Istisnite malu količinu Organic Shop leave-in regeneratora za kosu od lopoča i amaranta na dlanove.
  3. Ravnomjerno rasporedite regenerator po vlažnoj kosi, koncentrirajući se na dužinu i vrhove. Izbjegavajte nanošenje na vlasište.
  4. Nježno umasirajte regenerator u kosu prstima, ravnomjerno raspoređujući proizvod po cijeloj kosi.
  5. Ne ispirajte proizvod iz kose, već ostavite da se prirodno osuši ili nastavite s uobičajenom rutinom sušenja i oblikovanja kose.

Organic Shop leave-in regenerator za kosu od lopoča i amaranta pruža dodatnu hidrataciju i njegu tijekom dana, čineći kosu mekom, sjajnom i lako oblikovljivom. Nanesite ga na kosu kako biste postigli najbolje rezultate i uživali u zdravoj i njegovanoj kosi.

Težina 0,3 kg
Brand Organic Shop
Tip kose Obojana kosa
Aroma AmarantLopoč
Pakiranje 280 ml
Vrsta Leave in regenerator