Organic Shop maska za kosu – argan i amla 250 ml

3,35 

2 na zalihi

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

Opis

Organic Shop maska za kosu od argana i amla je izuzetno hranjiva i obnavljajuća maska ​​za kosu koja pruža intenzivnu njegu i hidrataciju. Bogata kombinacija arganovog ulja i amla ekstrakta pruža vašoj kosi dubinsku obnovu, jačanje i sjaj. Arganovo ulje je poznato po svojim hidratantnim svojstvima te pomaže u obnovi suheoštećene kose. Amla ekstrakt, koji je bogat vitaminom C, djeluje kao antioksidans, jača korijenje kose i potiče njezin rast. Vaša kosa će biti obnovljenamekanasjajna i puna života nakon korištenja ove maska za kosu.

Kako se koristi:

  1. Operite kosu šamponom i nježno je osušite ručnikom kako bi bila vlažna, ali ne previše mokra.
  2. Uzmite odgovarajuću količinu Organic Shop maske za kosu od argana i amla i ravnomjerno je nanesite na kosu, posebno na duljinu i krajeve.
  3. Pažljivo raščešljajte kosu kako biste ravnomjerno rasporedili masku.
  4. Ostavite masku da djeluje na kosi 5-10 minuta, ili prema uputama na pakiranju.
  5. Temeljito isperite kosu toplom vodom kako biste uklonili masku.
  6. Za dodatnu hidrataciju i sjaj, možete isprati kosu hladnom vodom kako biste zatvorili kutikule kose.
  7. Nastavite s uobičajenom rutinom sušenja i oblikovanja kose.

Preporučuje se koristiti Organic Shop masku za kosu od argana i amla jednom do dva puta tjedno ili prema potrebi, ovisno o stanju vaše kose. Ova maska ​​će pružiti vašoj kosi intenzivnu njegu, obnovu i sjaj. Uživajte u blagodatima prirodnih sastojaka i transformirajte svoju kosu s Organic Shop maskom za kosu od argana i amla.