Organic Shop regenerator za kosu – alge i limunska trava

3,35 

6 na zalihi

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

Opis

Organic Shop regenerator za kosu od algi i limunske trave pruža svježinu i vitalnost vašoj kosi. Formuliran s prirodnim ekstraktima algi i mirisnom limunskom travom, ovaj regenerator njeguje kosu, jača je i ostavlja osvježavajući miris. Alge su bogate hranjivim tvarima poput vitaminaminerala i aminokiselina koje pomažu u jačanju kose, dok limunska trava pruža blagi osvježavajući učinak. Bez parabena, sulfata i umjetnih boja, ovaj regenerator pruža prirodnu njegu koja vašu kosu čini mekom, sjajnom i zdravom.

Kako se koristi:

  1. Operite kosu šamponom i isperite temeljito toplom vodom.
  2. Pažljivo iscijedite višak vode iz kose kako bi bila vlažna, ali ne previše mokra.
  3. Uzmite odgovarajuću količinu Organic Shop regeneratora za kosu od algi i limunske trave i nanesite ga na kosu, koncentrirajući se na duljinu i krajeve. Izbjegavajte nanošenje na vlasište.
  4. Blago umasirajte regenerator u kosu, pazeći da ravnomjerno rasporedite proizvod.
  5. Ostavite regenerator da djeluje na kosi 2-3 minute kako bi se hranjive tvari apsorbirale.
  6. Pažljivo isperite kosu toplom vodom dok ne uklonite sav regenerator.
  7. Nastavite s uobičajenom rutinom sušenja i oblikovanja kose.

Preporučuje se koristiti Organic Shop regenerator za kosu od algi i limunske trave nakon svakog pranja kako biste pružili dodatnu njegu i vitalnost svojoj kosi. Možete ga kombinirati s odgovarajućim šamponom iz iste linije kako biste postigli najbolje rezultate. Uživajte u osvježavajućem mirisu i revitaliziranoj kosi uz Organic Shop regenerator za kosu od algi i limunske trave.