Organic Shop šampon za kosu – alge i limunska trava 280 ml

3,35 

6 na zalihi

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

Opis

Organic Shop šampon za kosu protiv otpadanja od algi i limunske trave je posebno formuliran kako bi pomogao u jačanju korijena kose i smanjenju problema s otpadanjem kose. Ova jedinstvena kombinacija algi i limunske trave pruža vašoj kosi potrebne hranjive tvari i stimulira rast zdrave kose.

Šampon protiv otpadanja kose od algi i limunske trave pažljivo čisti vlasište, uklanjajući nečistoće i višak masnoće, dok istovremeno njeguje kosu. Alge su bogate mineralima i vitaminima koji jačaju korijen kose, dok limunska trava djeluje osvježavajuće na vlasište, potičući cirkulaciju krvi i rast zdrave kose.

Kako se koristi:

  1. Navlažite kosu temeljito toplom vodom.
  2. Stisnite malu količinu šampona u dlan.
  3. Nanesite šampon na vlasište i kosu, masirajući ga lagano kružnim pokretima. Pazite da ravnomjerno rasporedite šampon po cijeloj kosi i vlasištu.
  4. Ostavite šampon da djeluje nekoliko minuta kako bi se hranjive tvari upile u vlasište i kosu.
  5. Isperite kosu temeljito toplom vodom dok se sav šampon potpuno ne ukloni.
  6. Nastavite s rutinom njege kose koristeći odgovarajući regenerator i ostale proizvode za njegu kose.

Redovitom upotrebom Organic Shop šampona za kosu protiv otpadanja od algi i limunske trave, primijetit ćete vidljivo smanjenje problema s otpadanjem kose, jačanje korijena kose i poticaj rasta zdrave i sjajne kose. Uživajte u čistoj i zdravoj kosi uz ovaj posebno formuliran šampon.