search cart

Veleprodaja

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i eventualnog povratka robe. Prodavatelj je Lolita d.o.o. Osijek, a Kupac je svaki posjetitelj WEB SHOP-a koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu i pošalje narudžbu Prodavatelju. Putem ovog WEB SHOP-a Kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama shopa 24 sata dnevno.

Cijene na proizvodima su izražene sa zaračunatim PDV-om što se na kraju ispostavljenog računa iskaže.

NARUČIVANJE ROBE

Proizvodi se naručuju preko košarice i neopozivi su. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda o tome će obavijestiti elektonskim putem Naručitelja kada može očekivati isporuku robe, koju u tom slučaju Naručitelj može potvrditi ili odustati od iste.

DOSTAVA ROBE I UVJETI DOSTAVE

U većini slučajeva narudžbe stigle u toku radnog dana otpremaju se prema kupcu odmah po primitku uplate preko kurirske službe ili HP (Hrvatske pošte). Ovo je uobičajena procedura, ali ne mora biti pravilo. Dostava robe vrši se do ulaza u poslovni ili stambeni objekat kupca.

Dostavu robe plaća kupac  prilikom preuzimanja ako je  vrijednost naručene robe manja od 500,00 kuna, dok za vrijednost naručene robe veće od 501,00 kuna dostavu plaća Isporučitelj (Lolita d.o.o.) Kupac ima pravp izborao dstavne službe koja mu više odgovara, ako sam plaća dostavu ili može osobno robu preuzeti na skladištu Lolite d.o.o. u Osijeku.                                                                                                       

Pakiranje proizvoda: proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja ambalaže i odmah to  reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

PLAĆANJE ROBE

Ponosno smo na naše proizvode i kupce, među koje, nadamo se da ćete se pridružiti i Vi te koristiti određene pogodnosti i bonuse tokom godine prema posebnom dogovoru ili na kraju godine što opet ovisi od Vas kupaca, prema dolje navedenom:     

Naziv partnera Moguće pogodnosti kod poslovne suradnje
friz. salon, salon ljepote, prodavaonice, distributeri bonus ili popusti (rabat), savjetodavna podrška, prilika besplatnom prisustvu seminarima, besplatna dostava za narudžbe veće od 500,00 kuna 
Pojedinci - kupci prilika za povoljnu kupnju 24 sata dnevno i dostava robe do stana u bilo kojem dijelu Hrvatske

O nama

LOLITA D.O.O. OSIJEK – više od 29 godina s Vama
Uvoznik i distributer proizvoda tvrtke Muster&Dikson, Italija
Lolita d.o.o. osnovana je 1992. godine u Osijeku i već 29 godina uspješno surađuje s profesionalcima iz područja ljepote.
Svojim poslovnim partnerima pružamo potpunu uslugu od distribucije i prodaje proizvoda do savjetovanja našeg stručnog i educiranog tima o istim.

Već 17 godina smo pouzdani suradnik u uvozu i distribuciji proizvoda renomiranog proizvođača profesionalnih kozmetičkih proizvoda tvrtke Muster-Dikson S.p.A iz Milana.Kontakt

Tel.:+385 098 256 743

Prijavite se ukoliko želite primati novosti.

Plaćanje / dostava

PLAĆANJE POUZEĆEM

DOSTAVA NA VAŠU ADRESU (KURIRSKA SLUŽBA GLS) 

CIJENA DOSTAVE 30.00 KN ZA SVE NARUDŽBE DO 300.00 KN

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 300.00 KN

esifeu

ham

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page