VELEPRODAJA – uvjeti veleprodaje

VELEPRODAJA

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i eventualnog povratka robe. Prodavatelj je Lolita d.o.o. Osijek, a Kupac je svaki posjetitelj WEB SHOP-a koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu i pošalje narudžbu Prodavatelju. Putem ovog WEB SHOP-a Kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama shopa 24 sata dnevno.

Cijene na proizvodima su izražene sa zaračunatim PDV-om što se na kraju ispostavljenog računa iskaže.

NARUČIVANJE ROBE

Proizvodi se naručuju preko košarice i neopozivi su. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda o tome će obavijestiti elektonskim putem Naručitelja kada može očekivati isporuku robe, koju u tom slučaju Naručitelj može potvrditi ili odustati od iste.

DOSTAVA ROBE I UVJETI DOSTAVE

U većini slučajeva narudžbe stigle u toku radnog dana otpremaju se prema kupcu odmah po primitku uplate preko kurirske službe ili HP (Hrvatske pošte). Ovo je uobičajena procedura, ali ne mora biti pravilo. Dostava robe vrši se do ulaza u poslovni ili stambeni objekat kupca.

Dostavu robe plaća kupac  prilikom preuzimanja ako je  vrijednost naručene robe manja od 500,00 kuna, dok za vrijednost naručene robe veće od 501,00 kuna dostavu plaća Isporučitelj (Lolita d.o.o.) Kupac ima pravp izborao dstavne službe koja mu više odgovara, ako sam plaća dostavu ili može osobno robu preuzeti na skladištu Lolite d.o.o. u Osijeku.                                                                                                       

Pakiranje proizvoda: proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja ambalaže i odmah to  reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

PLAĆANJE ROBE

Ponosno smo na naše proizvode i kupce, među koje, nadamo se da ćete se pridružiti i Vi te koristiti određene pogodnosti i bonuse tokom godine prema posebnom dogovoru ili na kraju godine što opet ovisi od Vas kupaca, prema dolje navedenom:

handshake

Naziv partnera

Moguće pogodnosti kod poslovne suradnje

skare

Friz. salon, salon ljepote, prodavaonice, distributeri

bonus ili popusti (rabat), savjetodavna podrška, prilika besplatnom prisustvu seminarima, besplatna dostava za narudžbe veće od 500,00 kuna

kupci

Pojedinci - kupci

Prilika za povoljnu kupnju 24 sata dnevno i dostava robe do stana u bilo kojem dijelu Hrvatske