Dinamična tvrtka u stalnoj službi frizera više od 50 godina, stalno proučavajući nove tehnologije kako bi ponudila tržištu samo najbolje proizvode i usluge.

muster dikson logo
muster
minuterie 2020

Zahvaljujući modernoj proizvodnoj strukturi koja se prostire na 6 jedinica raspoređenih preko 60.000 četvornih metara tvorničkog kapaciteta, MÜSTER & DIKSON mogu osigurati pouzdanost i učinkovitost jasno artikulirane organizacije pod strogom upravljivošću procesa. Tvrtka ima sjedište u Italiji, gdje uživa veliko povjerenje svojih klijenata, ali posluje i na međunarodnoj razini izvozeći u 70 zemalja svijeta. Te karakteristike, kao i njena dinamična komercijalna organizacija i široko rasprostranjena distribucija, čine MÜSTER & DIKSON istinskom referencom u struci, u realnom okruženju.

p roff

Novo iskustvo profesionalnog bojanja kose

Dermatološki ispitano.
Bez SLES i parabena.
Za profesionalnu uporabu.

Za 100%-nu izvanrednu pokrivenost sijede kose i dugo trajanje boje. Svi proizvodi sadrže pažljivo odabrane aktivne sastojke za kosu lijepog izgleda i stabilne boje. Regeneracijske kremasta baza s ugodnim mirisom omogućava prirodne pramenove i izvanredan sjaj, a boje se mogu naći u širokom rasponu mogućnosti kako bi ispunile svaku želju klijentice.

Ova linija uključuje nekoliko linija boja, proizvode za uklanjanje boje (blajhove, dekolorante) kao i oksidacijske kreme (hidrogene) za cjeloviti tehnički postupak. Tehnički tretmani ne ugrožavaju kozmetičke aspekte.

COLOR DIKSON BOJE