Arkemusa green fitokeratin maska u spreju 150 ml / ne ispire se

9,00 

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

ARKEMUSA Green Nova maska-sprej FITOKERATIN za oštećenu kosu učinkovit je tretman za obnovu i pročišćavanje oštećene kose. Uz jedinstvenu formulu s fitokeratinom, ova maska ​​prodire u duboke folikule dlake, dajući joj intenzivan izgled i obnavljanje.

ARKEMUSA Green Nova FITOKERATIN maska ​​u spreju ima koncentriranu formulu koja pomaže obnoviti oštećenu strukturu kose i dati joj zdrav izgled. Ova maska ​​sadrži fitokeratin koji obnavlja i jača kosu, kao i druge komponente kose koje kosi daju potrebnu vitalnost i njegu.

Prednosti:

Obnova oštećene kose: Maska u spreju duboko prodire u strukturu vlasi, obnavljajući srednja i jako oštećena područja.
Jačanje kose: Phytokeratin, koji se nalazi u maski u spreju, poboljšava kosu, čineći je otpornijom na tupost i lomljivost.
Revitalizacija i prehrana: Aktivne komponente maske u spreju revitaliziraju kosu dajući joj potrebnu vitalnost i njegu.
Obnova elastičnosti: Maska u spreju vraća prirodnu elastičnost i fleksibilnost kose.
Šarena kosa: Redovito koristite masku u spreju kako bi kosa bila mekana, sjajna i zdrava.

Aktivne komponente:

Phytokeratin: Obnavlja strukturu kose i jača kosu.
Shea maslac: Kosi daje vitalnost, pruža mekoću i glatkoću.
Provitamin B5 (pantenol): Regenerira kosu i rast kose.
Metoda stvrdnjavanja:

Važno je protresti bočicu maske u spreju prije posjeta. Masku u spreju nanesite na kosu ili suhu kosu na udaljenosti od 15-20 cm od glave. Ravnomjerno rasporedite proizvod po cijeloj kosi, koncentrirajući se na oštećene ili suhe dijelove. Ne cijedite proizvod. Počešljajte kosu kako biste ravnomjerno rasporedili masku u spreju. Nastavite s oblikovanjem kose.

ARKEMUSA Green New FITOKERATIN maska ​​u spreju pomoći će vam da pomladite i umirite oštećenu kosu dajući joj potrebnu vitalnost i nahranjenost. Vaša će kosa postati mekša, elastičnija i sjajnija, spremna za stilsko češljanje.