Dikson argabeta šampon za bojanu i tretiranu kosu 250 ml

4,65 

2 na zalihi

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

Dikson argabeta šampon za bojanu i tretiranu kosu 250 ml

Argabeta color shine šampon za obojanu kosu 250 ml.

Šampon je namijenjen obojanoj kosi čija je formula bogata dragocijenim biljnim uljima  bazi argana, na bazi ulja crnog ribizla koje je idealno za borbu protiv lomljive kose, promičući hidrataciju vlasištabi dubinsko njegovanje folikula gdje se razvija dlaka kose. Drugi važan sastojak je ulje sjemenki grožđa koje je bogat izvor aktivnih tvari koje suzbijaju starenje kože. Ovo ulje je izuzetno bogato polifenolima koje su važan faktor u borbi protiv stresa, vraćaju sjaj kosi i sprečavaju pucanje vrhova kose, dok ulje badema je namijenjeno liječenju oštećene i lomljive kose i bogato je masnim kiselinama i vitaminima A,B1,B2,B6, D i E..

Uporaba: kao i svaki šampon za kosu a najbolje je koristiti ga u sinergiji sa ostalim ArgaBeta proizvodima.

Pakiran:  Boca 250 ml

Sjajna kosa, svjetlina pramenova, svježa boja.

Misija proizvoda za “sjaj”: poboljšajte obojenu kosu formulama bogatim dragocjenim uljima.

Tri proizvoda, jednostavni tretmani s intenzivnom učinkovitošću, plod sinergije ulja crnog ribiza, sjemenki grožđa i slatkog badema, koji produžuju ljepotu boje i pojačavaju sjaj.

Ulje crnog ribiza: ribes nigrum je uobičajeno šumsko voće koje se naširoko koristi u fitoterapijskom polju kao rezultat nekoliko aktivnih sastojaka u bobicama. Idealan je za borbu protiv lomljive kose promicanjem hidratacije vlasišta i dubinske prehrane folikula u kojem se kosa razvija.

Ulje sjemenki grožđa: dobiveno iz sjemenki grožđa, bogat je izvor aktivnih tvari koje sprječavaju starenje kože. Iznimno bogata polifenolima, vrlo dragocjenim tvarima koje se bore protiv oksidativnog stresa, idealna je za vraćanje sjaja kosi i sprječavanje nastanka ispucanih vrhova.

Ulje slatkog badema: esencijalni sastojak za tretiranje oštećene i lomljive kose, bogato je masnim kiselinama i vitaminima: A, B1, B2, B6, D i E.

Vitamin A održava kosu zdravom, vitamini B1, B2 i B6 potiču rast kose, a vitamin e je bogat antioksidansima: zajedno pomažu mikrocirkulaciji vlasišta, poboljšavajući zdravlje kose. Masne kiseline prodiru duboko u vlakna kose, hidratizirajući ih i njegujući.