Dikson argabeta serum za bojanu i tretiranu kosu 100 ml

10,65 

Nema na zalihi

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

Dikson argabeta serum za bojanu i tretiranu kosu 100 ml

Argabeta serum za bojanu i tretiranu kosu 100 ml

Serum sprej njeguje i hidrira obojenu kosu i zazahvaljujući formuli koja sadržava ulje slatkog badema bogato vitaminima A,B1,B2,B6,D,I E koje liječi oštečenu i lomljivu kosu štiteći je od vanjskih utjecaja, dok UV zaštita štiti kosu od sunca i vremneskih neprilika. Formula sadrži ulje crnog ribizla i sjemenki grožđa koje je idealno za borbu protiv lomljive kose, promičući hidrataciju vlasišta i duboko njegovanje fotikule vlasišta kose. Formula pojačana uljem crnog ribizla i slatkog badema, čini kosu izuzetno sjajnom i zdravom. Ne ispire se

  • Sjajna kosa, svjetlina pramenova, svježa boja.
  • Misija proizvoda za “sjaj”: poboljšajte obojenu kosu formulama bogatim dragocjenim uljima.
  • Tri proizvoda, jednostavni tretmani s intenzivnom učinkovitošću, plod sinergije ulja crnog ribiza, sjemenki grožđa i slatkog badema, koji produžuju ljepotu boje i pojačavaju sjaj.

Ulje crnog ribiza: Ribes nigrum je uobičajeno šumsko voće koje se naširoko koristi u fitoterapijskom polju kao rezultat nekoliko aktivnih sastojaka u bobicama.

  • Idealan je za borbu protiv lomljive kose promicanjem hidratacije vlasišta i dubinske prehrane folikula u kojem se kosa razvija.

Ulje sjemenki grožđa: Dobiveno iz sjemenki grožđa, bogat je izvor aktivnih tvari koje sprječavaju starenje kože.

  • Iznimno bogata polifenolima, vrlo dragocjenim tvarima koje se bore protiv oksidativnog stresa, idealna je za vraćanje sjaja kosi i sprječavanje nastanka ispucanih vrhova.

Ulje slatkog badema: esencijalni sastojak za tretiranje oštećene i lomljive kose, bogato je masnim kiselinama i vitaminima: A, B1, B2, B6, D i E.

Vitamin A održava kosu zdravom, vitamini B1, B2 i B6 potiču rast kose, a vitamin e je bogat antioksidansima: zajedno pomažu mikrocirkulaciji vlasišta, poboljšavajući zdravlje kose. Masne kiseline prodiru duboko u vlakna kose, hidratizirajući ih i njegujući.