torba za škare

36,00 

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

torba za škare – Izlagačka torba za 30 škara

torba za škare posebno je dizajnirana za prezentaciju i izlaganje do 30 škara na moderan i organiziran način. Bilo da ste profesionalni frizer, ljubitelj šivanja ili jednostavno ljubitelj kvalitetnih škara, ova će kutija biti idealan dodatak za izlaganje i zaštitu vašeg dragocjenog alata.

Kvalitetni materijali:
Kućište je pažljivo izrađeno korištenjem visokokvalitetnih materijala kako bi se osigurala optimalna izdržljivost i čvrstoća. Navlaka i unutarnja pregrada podstavljeni su mekim i luksuznim baršunom, pružajući meku zaštitu i elegantnu prezentaciju za vaše škare.

Dimenzije:
Kutija ima dimenzije od 36 cm dužine, 4,5 cm širine i 27,5 cm visine kada je zatvorena. Kada se otvori, njegova dimenzija doseže 92 cm duljine i 36 cm visine, što vam omogućuje da svoje škare predstavite na spektakularan način.

Praktična organizacija:
Unutrašnjost kofera pažljivo je dizajnirana kako bi povećala prostor za pohranu i držala vaše škare na mjestu. Ima 30 pojedinačnih utora za spremanje vaših škara različitih veličina i oblika. Svako dlijeto se drži u okomitom položaju, što olakšava njihov pristup i izbjegava rizik od oštećenja.

Višestruka upotreba:
Ova torba sa škarama prikladna je za razne profesije i namjene. Bilo da ste frizer, stilist, krojač ili jednostavno kolekcionar škara, ova kutija će vam omogućiti da svoje škare profesionalno predstavite na izložbama, sajmovima ili čak u vlastitoj trgovini.

Sigurnost i jednostavan transport:
Kutija ima mehanizam za sigurno zatvaranje koji drži vaše škare na mjestu kada je kutija zatvorena. Osim toga, lagan je i jednostavan za nošenje, što ga čini praktičnim izborom za profesionalce koji često putuju.

Dajte svojim škarama prikaz dostojan njihove kvalitete i važnosti s ovom vrhunskom vitrinom. Njegov elegantan dizajn, kvalitetni materijali i praktična organizacija čine ga savršenim izborom za profesionalce i ljubitelje škara koji žele pokazati svoju kolekciju.

Kapacitet: 1 kutija sa 30 škara