Argabeta Vegkeratin serum za popravak oštećene i tretirane kose 100 ml

9,00  ~ 67,81 kn

9 na zalihi

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

Argabeta vegKeratin Serum Repair

Argabeta vegKeratin Serum Repair serum za popravak oštećene i tretirane kose.

Posebno formuliran za vraćanje prirodnog integriteta duljina i vrhova kose. Zahvaljujući hidroliziranim bjelančevinama riže i soje, kosa se vlaži i kondicionira, a tijelo i gipkost se obnavljaju. Ne ispirati.

Biljni keratin (fitokeratin):

  • Biljni keratin ili fitokeratin se sastoji od hidroliziranih proteina male i srednje molekularne težine dobivenih iz pšenice, riže, kukuruza i soje.
  • Budući da se lako apsorbira, ima svojstvo akcijske rekonstrukcije poput punila koji povraća strukturu oštećene kose, vjerno obnavljajući arhitekturu stanice.
  • Ima dobar potporni učinak na kosu i nadoknađuje štetu nastalu zbog trajnih i fiksirajućih sredstava.

Može se koristiti svakodnevno. Ne ispirati.

  • Nanesite serum na suhu ili vlažnu kosu i ravnomjerno rasporedite.
  • Nastavite sa sušenjem.

Argabeta predstavlja evoluciju formula, koncepata i dizajna, novo, suvremeno raspoloženje vjerno izvornoj filozofiji ove linije proizvoda.

Suvremeni pristup ponude sinteza je novosti u istraživanju – novih i tradicionalnih tvari dobivenih iz prirode i razvoja formula koje kombiniraju profesionalne rezultate, visoku kvalitetu i kozmetičku učinkovitost tretmana kose. Principi formulacija i strogost pri korištenje sastojaka bez štetnih sastojaka, izraz su poštovanja prema okolišu i ljubavi prema prirodi.

Čiste, elegantne linije standardno predstavljaju talijanski stil koji je prigrlio urbani stil života suvremenih žena što brinu o svojoj dobrobiti i ljepoti.

ARGABETA! Autentičan talijanski proizvod!

Možda bi Vam se moglo svidjeti...