Četka za feniranje Carbon Xl extra long 43 mm

14,00 

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

NAPOMENA promjer 43 mm je unutarnji promjer bubnja bez čekinja

Ekstra duga termo četka Carbon XL idealan je alat za postizanje profesionalnih rezultata pri oblikovanju. Uz ionske najlonske čekinje, šuplji cilindar s ventilacijom, keramički premaz, otpornost na visoke temperature i neklizajući rukohvat, ova četka pruža vrhunsku izvedbu i udobnost. Bilo da želite stvoriti živahne kovrče, volumen ili savršenu glatkoću, ova će vam četka pomoći da postignete izgled kakav želite.

Ionske najlonske čekinje: najlonske čekinje četke imaju ionska svojstva koja pomažu smanjiti kovrčanje i glatku kosu, ostavljajući sjajnu završnicu bez petljanja. Nježni su za kosu, a istodobno pružaju učinkovito raščešljavanje.
Šuplji ventilirani cilindar: Šuplji ventilirani cilindar omogućuje optimalnu cirkulaciju vrućeg zraka iz sušila za kosu kroz čekinje, potičući brzo, ravnomjerno sušenje. Također skraćuje vrijeme sušenja i minimalizira oštećenje toplinom.
Keramički premaz: keramički premaz cilindra ravnomjerno zadržava toplinu, pomažući u stvaranju dugotrajnih frizura i glatkih kovrča. Također štiti kosu od oštećenja izazvanih prekomjernom toplinom.
Otporna na visoke temperature: četka je dizajnirana da izdrži visoke temperature, što je čini prikladnom za korištenje s grijanim alatima za oblikovanje kao što su sušila za kosu i pegle za kosu.
Neklizajuća ručka: Drška četke ima protuklizni premaz, koji pruža udoban i siguran zahvat tijekom oblikovanja. To omogućuje preciznu kontrolu i smanjuje rizik od klizanja.
Upotreba:

Termalnu četku koristite na kosi koju ste prethodno osušili ručnikom ili sušilom za kosu.
Podijelite kosu na pramenove i omotajte svaki dio oko četke, počevši od korijena prema vrhovima.
Upotrijebite sušilo za kosu kako biste nanijeli topli zrak dok polako kotrljate četku od korijena prema vrhovima.
Ponovite ove korake za svaki dio dok ne postignete željeni rezultat.