Dikson argabeta maska za bojanu i tretiranu kosu 250 ml

6,00  ~ 45,21 kn

2 na zalihi

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

Dikson argabeta maska za bojanu i tretiranu kosu 250 ml

Argabeta color shine maska za obojanu kosu 250ml.

  • Za obojenu kosu koja kosi daje visok sjaj..
  • Zahvaljujući bogatoj i kremastoj teksturi te prisutnosti ulja crnog ribiza, grožđa i slatkog badema, idealna je za kondicioniranje obojene kose, održavajući je svijetlom i sjajnom te je čini mekom, koja punoćom.
  • Sprječava starenje.

Upotreba: nakon šamponiranja kose uobičajena uporaba za masku, s time da ostavite na kosi 5 do 10 minuta a potom isperite.

Pakiranje:   250 ml boca s dozatorom pumpe

  • Sjajna kosa, svjetlina pramenova, svježa boja.
  • Misija proizvoda za “sjaj”: poboljšajte obojenu kosu formulama bogatim dragocjenim uljima.
  • Tri proizvoda, jednostavni tretmani s intenzivnom učinkovitošću, plod sinergije ulja crnog ribiza, sjemenki grožđa i slatkog badema, koji produžuju ljepotu boje i pojačavaju sjaj.
  • Ulje crnog ribiza: ribes nigrum je uobičajeno šumsko voće koje se naširoko koristi u fitoterapijskom polju kao rezultat nekoliko aktivnih sastojaka u bobicama.
  • Idealan je za borbu protiv lomljive kose promicanjem hidratacije vlasišta i dubinske prehrane folikula u kojem se kosa razvija.

Ulje sjemenki grožđa: dobiveno iz sjemenki grožđa, bogat je izvor aktivnih tvari koje sprječavaju starenje kože. Iznimno bogata polifenolima, vrlo dragocjenim tvarima koje se bore protiv oksidativnog stresa, idealna je za vraćanje sjaja kosi i sprječavanje nastanka ispucanih vrhova.

Ulje slatkog badema: esencijalni sastojak za tretiranje oštećene i lomljive kose, bogato je masnim kiselinama i vitaminima: A, B1, B2, B6, D i E.

Vitamin A održava kosu zdravom, vitamini B1, B2 i B6 potiču rast kose, a vitamin e je bogat antioksidansima: zajedno pomažu mikrocirkulaciji vlasišta, poboljšavajući zdravlje kose. Masne kiseline prodiru duboko u vlakna kose, hidratizirajući ih i njegujući.