Dikson everygreen regenerator za oštećenu kosu 1000 ml

12,00  ~ 90,41 kn

Nema na zalihi

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

EVERYGREEN REGENERATOR ZA OŠTEĆENU KOSU 1000 ml

Regenerator čija posebna formula bogata vitaminima i masnim kiselinama, zahvaljujući prisutnosti ORGANSKOG MASLINOVOG ULJA * (* iz organskog uzgoja), KERATINA, ARGANOVOG ULJA i EKSTRAKTA BILJNIH STANICA, pomaže u zaštiti kose. Daje specifičnu prehranu i intenzivan sjaj.

AKTVNI SASTOJCI:

Organsko maslinovo ulje: Učinkovit antioksidans koji pomaže u zaštiti vlasišta i vlakana zahvaljujući visokom sadržaju vitamina A i vitamina E, uz prisustvo zasićenih i nezasićenih masnih kiselina, neophodnih za mekoću i disciplinu kose. Može se primijeniti na bilo koji tip kose jer u pravilu zadovoljava najrazličitije potrebe. daje kosi mekoću, volumen, sjaj i pomaže u popravljanju svakodnevnih oštećenja od sunca, onečišćenja, ali i sušila za kosu i četke.
Keratin: To je jedan od glavnih sastojaka kose, čiji integritet, međutim, mogu ugroziti i vanjski i endogeni čimbenici. Ovdje keratin pomaže u regeneraciji i zaštiti kose, jer prianja uz kosu i stoga pomaže u obnavljanju vlakana kose.
Arganovo ulje: bogato hidratantnim i hranjivim tvarima, daje zdravlje i sjaj kosi, od korijena do vrha. Hidratizira i daje sjaj kosi i na dodir.
Ekstrakt biljnih stanica: Aktivni u zaštiti od oksidacijskog stresa i regeneraciji kolagena, kao i u zaštiti od vanjskih učinaka, izvršavaju specifične popravljajuće postupke na najoštećenijoj kosi

Upoznajte proizvode EVERY GREEN

BIO 100 % PRIRODNO

SASTOJNI MINIMALIZAM: svaki sastojak dizajniran je tako da, u sinergiji s ostalima, jamči najbolji mogući rezultat protiv određenog problema, istovremeno pružajući najveće učinke na kosi.

Otkrijte proizvode linije Everygreen, s dugogodišnjim iskustvom u istraživanju i razvoju na potpuno talijanskom trostrukom  polju.

SLS 0 % – SLES 0 % – BEZ MINERALNIH ULJA  – ORGANSKI EKSTRAKTI –  BEZ UMJETNIH BOJEA- BEZ SILIKONA, MIRISA.  BEZ ALERGENIA

100% PROIZVEDENO  U ITALIJI

Everygreen je aktivan i na društvenoj razini: podržava Actionaid u kampanji protiv obiteljskog nasilja koja u Italiji svake godine pogađa svaku treću ženu.
Nadalje, Everygreen se zalaže za održavanje ambalaže i displeja koji se u potpunosti mogu reciklirati radi zaštite okoliša, kao i zalaganje da održi cijenu dostupnu svima.
Napokon, Everygreen je odlučio surađivati ​​s timom mladih poduzetnika mlađih od 25 godina u vezi s izradom web stranice i društvenih platformi, angažirajući tako integraciju mladih u svijet rada.