Dikson everygreen šampon za oštećenu kosu 1000 ml

11,00  ~ 82,88 kn

Cijene su izražene s uračunatim PDV-om.

Opis proizvoda

EVERYGREEN ŠAMPON ZA OŠTEĆENU KOSU 1000 ml

  •  Zahvaljujući svojoj formuli koja se temelji na organskom maslinovom ulju, keratinu, arganovom ulju i ekstraktu matičnih stanica biljaka, jamči regeneracijsko djelovanje vlakana kose.
  • Ostavlja kosu sjajnom, elastičnom, punom volumena i vidno zdravom.
  • Upoznajte proizvode EVERY GREEN

BIO 100 % PRIRODNO

SASTOJNI MINIMALIZAM: svaki sastojak dizajniran je tako da, u sinergiji s ostalima, jamči najbolji mogući rezultat protiv određenog problema, istovremeno pružajući najveće učinke na kosi.

Otkrijte proizvode linije Everygreen, s dugogodišnjim iskustvom u istraživanju i razvoju na potpuno talijanskom trostrukom  polju.

SLS 0 % – SLES 0 % – BEZ MINERALNIH ULJA  – ORGANSKI EKSTRAKTI –  BEZ UMJETNIH BOJEA- BEZ SILIKONA, MIRISA.  BEZ ALERGENIA

100% PROIZVEDENO  U ITALIJI

Everygreen je aktivan i na društvenoj razini: podržava Actionaid u kampanji protiv obiteljskog nasilja koja u Italiji svake godine pogađa svaku treću ženu.
Nadalje, Everygreen se zalaže za održavanje ambalaže i displeja koji se u potpunosti mogu reciklirati radi zaštite okoliša, kao i zalaganje da održi cijenu dostupnu svima.
Napokon, Everygreen je odlučio surađivati ​​s timom mladih poduzetnika mlađih od 25 godina u vezi s izradom web stranice i društvenih platformi, angažirajući tako integraciju mladih u svijet rada.